Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σοκ από τον χωρισμό Λόπεζ - Άντονι

Φωτιά έχουν πάρει τα μηνύματα που ανταλλάσσονται στο Twitter με αφορμή την είδηση-βόμβα που έσκασε την περασμένη Παρασκευή για τον χωρισμό της λατίνας τραγουδίστριας από τον εδώ και επτά χρόνια σύζυγό της και τραγουδιστή, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).
Ανάμεσα στα σχόλια που αναρτήθηκαν υπάρχουν και πολλά με γνωστές υπογραφές, όπως αυτή του ηθοποιού Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander), ο οποίος δηλώνει με ενθουσιασμό: "Επιτέλους! Η Τζένιφερ βγαίνει ξανά στην κυκλοφορία. Αρκεί να βρω τον αριθμό του κινητού της και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου".
Άλλοι ωστόσο, είναι πιο συμπονετικοί απέναντι στο ζευγάρι: "Έχω σοκαριστεί από τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μαρκ Άντονι. Έδειχναν τόσο ερωτευμένοι στο American Idol", παρατηρεί χαρακτηριστικά ο Νταν Γούτον (Dan Wootton), σχολιαστής κοσμικών ειδήσεων του καναλιού Entertainment.
"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι μια πολύ επώδυνη στιγμή για όλους τους εμπλεκόμενους και θα εκτιμήσουμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής σ' αυτή τη φάση", επεσήμαναν οι πρώην σύζυγοι σε κοινή τους ανακοίνωση την Παρασκευή.
Η Λόπεζ και ο Άντονι, των οποίων τα δίδυμα Έμε και Μαξ έχουν κλείσει μόλις τα τρία, δήλωσαν επίσης ότι έχουν "συμφωνήσει φιλικά σε όλα τα ζητήματα". Λεπτομέρειες για τις αιτίες και την αφορμή του χωρισμού δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα.
Διάφορες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει προβλήματα, ήδη από το τέλος του 2008 και μετά, όταν η Τζένιφερ εμφανίστηκε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της, γεγονός για το οποίο είχε δικαιολογηθεί τότε λέγοντας ότι "δεν ταίριαζε με το φόρεμα".
Ωστόσο, μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η 41χρονη Τζένιφερ συνάντησε μόνη της τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ στην Καλιφόρνια, οι γενικές εντυπώσεις ήταν ότι οι δυο τους είχαν έναν ευτυχισμένο γάμο.
Το ζεύγος άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά στη δεκαετία του '90, αλλά η σχέση τους δεν περπάτησε τότε. Το 1997 εκείνη παντρεύτηκε τον σερβιτόρο Οχάνι Νόα (Ojani Noa) τον οποίο χώρισε για να παντρευτεί 2001, τον χορευτή Κρις Τζουντ (Chris Judd). Εκείνος υπήρξε επίσης παντρεμένος στον παρελθόν και έχει δύο παιδιά με την Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres).
www.womenonly.gr