Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Neon: το πιο καθηλωτικό τρεντ στα χείλη

Η πιο σέξι καλοκαιρινή πλευρά του εαυτού σου αυτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του και πώς θα καταφέρεις να αναδείξεις τέλεια τα σέξι χειλάκια σου; Μα φυσικά με τα κατάλληλα δροσερά και ζουμερά καλοκαιρινά χρώματα που προστάζει η τάση neon για τα χείλη! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο λαμπερή καλοκαιρινή τάση που θα σε ξετρελάνει φέτος το καλοκαίρι!
Η τάση γενικά: τώρα τα χείλη σου κάνουν "μπαμ" αφού το τρεντ προστάζει να έχεις γεμάτα, φωτεινά, έντονα χειλάκια το καλοκαίρι που κλέβουν την παράσταση και αναδεικνύουν το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου!
Έντονο φούξια χρώμα στα χειλάκια και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!
Έντονο φούξια χρώμα στα χειλάκια και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!
Το τρεντ: τα ζωηρά χρώματα φέτος έχουν την τιμητική τους αφού για να λανσάρεις την τάση πρέπει να επενδύσεις στα: δροσερά πορτοκαλί, παιχνιδιάρικα κοραλλί, φλογερά κόκκινα ρομαντικά και girlie ροζ, όπως τα είδαμε στους πιο διάσημους οίκους: Fendi , Giles, Marc Jacobs, Marni, Diane Von Furstenberg, Marc by Marc Jacobs και Gucci. Διάλεξε τα χρώματα που σου ταιριάζουν καλύτερα και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο φέτος το καλοκαίρι, αλλά πρόσεξε το χρώμα να είναι ζωηρό, φωτεινό και δροσερό!
Ματ my day: μπορεί μέχρι τώρα να είχες πάντα μαζί σου το λιπ-γκλος σου για έξτρα λάμψη που είναι απαραίτητη ειδικά το καλοκαίρι, όμως τώρα το χρώμα στα χείλη έχει βάθος και διάρκεια αφού η ματ εκδοχή του γίνεται η αγαπημένη σου. Γιατί να επιλέξεις ματ κραγιόν; Γιατί όχι μόνο διαρκεί πολύ περισσότερο από τα γκλος με αποτέλεσμα τα χειλάκια σου να είναι βαμμένα για πολύ περισσότερο αλλά και τραβάει την προσοχή στα χείλη σου αφού είναι απόλυτα καθηλωτικά και σέξι!
Ταιριάζουμε: θέλεις να μοιάσεις στα διάσημα κορίτσια; Τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις την τάση από το πρωί μέχρι το βράδυ αν είσαι κοκκινομάλλα! Η Ριάνα ταιριάζει τα μαλλιά της με έντονο χώμα κραγιόν στα χείλη στην ίδια ακριβώς απόχρωση και εντυπωσιάζει.
Ταίριαξε το χρώμα των χειλιών σου με τα μαλλάκια σου και μεταμορφώσου στην απόλυτη καλοκαιρινή θεά αλά Ριάνα!
Ταίριαξε το χρώμα των χειλιών σου με τα μαλλάκια σου και μεταμορφώσου στην απόλυτη καλοκαιρινή θεά αλά Ριάνα!
Girlie ροζ: το ροζ από την πιο απαλή μέχρι την πιο σκούρα εκδοχή τους είναι στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι και ειδικά φέτος στην neon εκδοχή του είναι πιο φωτεινό και βαθύ από ποτέ. Το ροζ σου ταιριάζει άψογα για πιο διακριτικό μακιγιάζ όποια απόχρωση επιδερμίδας και αν έχεις. Βρες την απόχρωση του ροζ που σου πάει καλύτερα και ανάδειξε την πιο girlie σου πλευρά!
Φουξ me up: το φούξια είναι ένα έντονο χρώμα που σε βάζει στην καρδιά της τάσης φέτος. Τα φούξια χείλη σου τραβούν την προσοχή ειδικά αν είσαι καστανή ενώ απόφυγε το αν είσαι ξανθιά σε θερμές αποχρώσεις, αφού ταιριάζει καλύτερα σε εσένα αν έχεις ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού, σχεδόν πλατινέ!
Ζουμερά κοραλλί: το κοραλλί είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό χρώμα που ειδικά στην έντονη ματ εκδοχή του καταφέρνει να κόψει την ανάσα! Ειδικά αν είσαι καστανή η μελαχρινή είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει άψογα ενώ είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού!
Δροσερά πορτοκαλί: το πορτοκαλί είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα που όμως φέτος το καλοκαίρι "παίρνει το αίμα του πίσω" αφού θα το δεις παντού! Το χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες με μια επιφύλαξη για τις κοκκινομάλλες είναι έντονο και ικανό να μεταφέρει απόλυτα το καλοκαιρινό μουντ στα χείλη!
Όποια απόχρωση κραγιόν και να επιλέξεις, άφησε τη ματ εκδοχή του να τους καταπλήξει όλους!
www.womenonly.gr