Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

"Προσδιορισμός συνόρων"

Την Τρίπολη επισκέπτεται σήμερα ο κ.Γ.Καρατζαφέρης. Θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, στις 19:30, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας.Θα ακολουθήσει ομιλία του στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος στον ίδιο χώρο.

Είμαστε μια βδομάδα πριν από τις εκλογές και τα δυο μεγάλα γερασμένα κόμματα δεν έχουν πει ακόμα τις απόψεις τους για την Ευρώπη, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., σε εφ' όλης της ύλης διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο.

Ο κ. Καρατζαφέρης έθεσε τους στόχους που βάζει το κόμμα του για τις Ευρωεκλογές και τόνισε με νόημα ότι μετά τις 8 Ιουνίου αναμένει εξελίξεις είτε από τα Χανιά είτε από τη Θεσσαλονίκη... Ο κ. Καραμανλής δεν θα αντέξει πολύ, είπε.

Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είπε ότι είναι εξαιρετικός και ο πληρέστερος πρόεδρος, καθώς έχει και αυξημένη κοινωνική ευαισθησία. Εάν θέλει να ξαναείναι υποψήφιος θα τον στηρίξουμε, υπογράμμισε, και με αφορμή δηλώσεις του Γ. Α. Παπανδρέου είπε ότι χαίρεται που βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πως η επιλογή του κ. Παπούλια είναι μονόδρομος.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι πρώτος στόχος του κόμματός του είναι να πείσει την Ευρώπη να προσδιορίσει επαρκώς και ακριβώς τα σύνορά της στο Αιγαίο, τα οποία αμφισβητούνται από τον "τσαμπουκά" της Τουρκίας. Ελπίζω στην Ευρωβουλή να βρούμε τη συμπαράσταση και των άλλων κομμάτων, είπε.