Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

"Κρυφή ατζέντα"




























Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αθήνα, θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Θα χαιρετίσουν οι Δημήτρης Παπαδημούλης και Γιάννης Θεωνάς. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά, στις 7.30 μ.μ.

Για την ύπαρξη "κρυφής ατζέντας", την οποία οι πολίτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά θα πληροφορηθούν στις 8 Ιουνίου κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τονίζει ότι τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα είναι υπέρ των λίγων και των τραπεζών, ενώ απαντώντας στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών, ο κ. Τσίπρας εκτιμά ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι αναπόφευκτη γιατί τις εκλογές θα τις προκαλέσει ο κόσμος και ειδικότερα οι εργαζόμενοι, ενώ παραδέχεται ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ζήτημα συσπείρωσης και καταγγέλλει τις επιθέσεις που δέχεται το κόμμα του.

Ο κ. Τσίπρας υπερασπίζεται τον οικολογικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν δίστασε να συγκρουστεί με τα μεγαλύτερα συμφέροντα και επικαλείται τον αγώνα του κόμματός στην υπόθεση της διπλής ανάπλασης, ενώ υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ουσιαστικά η μόνη αντιπολίτευση.

Απαντώντας στα περί "δυαρχίας" στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι αυτό που αποκαλείται δυαρχία είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ η δύναμη της συλλογικότητας , του καταμερισμού ευθυνών και της δημοκρατίας και εκφράζει την ικανοποίησή του για την στήριξη που του προσφέρουν στο κόμμα του.