Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΛΥΚΟΦΩΣ...

Λος Αντζελες
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Πέντε βραβεία απέσπασε το Λυκόφως στα κινηματογραφικά βραβεία του MTV που διεξήχθησαν στο Λος Αντζελες. Ανάμεσά τους και εκείνο της καλύτερης ταινίας.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Λυκόφως, Κίρστεν Στιούαρτ, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, ενώ ο Ζακ Έφρον αναδείχθηκε καλύτερος άνδρας ηθοποιός για την ερμηνεία του στο High School Musical.

Αλλά και ο αγαπημένος του γυναικείου κοινού, Ρόμπερτ Πάτισον, που ερμηνεύει τον βρικόλακα Έντουαρτ στο Λυκόφως κέρδισε βραβείο «μεγαλύτερης ανακάλυψης», ενώ μοιράστηκε με τη συμπρωταγωνίστριά του το βραβείο καλύτερου φιλιού.

Οι θαυμαστές της ταινίας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση από το επερχόμενο σίκουελ της ταινίας με τον τίτλο «New Moon».

Ο αδικοχαμένος Χιθ Λέτζερ κέρδισε το βραβείο του «καλύτερου κακού» για την ερμηνεία του ως Τζόκερ στο τελευταίο Batman.

Ο κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν «έπεσε» από τον ουρανό, στο πρόσωπο του ράπερ Έμινεμ, ο οποίος έφυγε ενοχλημένος από τα βραβεία.

ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ..!