Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Tι να βάλω;
1 Ιουνίου 2009, 08:46


Όλες οι γυναίκες περνάμε από τη διαδικασία του πρώτου ραντεβού που παίζει και μεγάλο ρόλο στο ποια εντύπωση θα κάνουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Όλες μας αγχωνόμαστε για να κάνουμε καλή εντύπωση με αποτέλεσμα να διαλέγουμε στυλ το οποίο θα είναι και από ρούχα αλλά και από αξεσουάρ φορτωμένο. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές. Όσο πιο απλές είμαστε ντυμένες τόσο πιο φυσικές και όμορφες θα δείχνουμε.

ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Οι επιλογές ποικίλουν..

Αν το μέρος της συναντησης είναι απλό, οι ειδικοι συμβουλευουν να επιλέξτε μια εντυπωσιακή κορδέλα για κοριτσίστικο λούκ ή φτιάξτε έναν χαλαρό κότσο και βάλτε μερικά τσιμπιδάκια με στρας.
Επίσης, αυτά που είναι και πολύ στη μόδα είναι τα μεγάλα καφέ βραχιόλια από ξύλο. Κάνουν εντύπωση και δίνουν αυτό το κάτι στο στυλ σας, όπως επίσης και τα αντίστοιχα δαχτυλίδια.

Η υπερβολή ίσως φανεί στο άτομο της βραδιάς too much, και μπορεί επίσης να μην του αρέσει και εσείς να μην υποστηρίξετε όπως θα έπρεπε το look σας.

ο καλοκαίρι φημίζεται για τα «καλοκαιρινά φλερτ» που το χειμώνα λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας μας λείπουν. Μην λέτε όχι σε νέες προκλήσεις και που ξέρετε μπορεί να βρείτε την καλοκαιρινή σας αγάπη.

Καλά ραντεβού όσο πιο απλές μπορείτε και ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ...