Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

5 ΓΑΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ...ΔΙΑΖΥΓΙΑ...

Παντρεύτηκε πέντε άντρες χωρίς να πάρει ούτε ένα διαζύγιο! Η Emily Horne, η οποία έχει πει "δέχομαι" σε πρόταση γάμου πέντε φορές, μετά από χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με το δικαστήριο. Ποινή φυλάκισης με αναστολή εκδόθηκε στο πρώην μοντέλο, με την κατηγορία της διγαμίας, από το βρετανικό δικαστήριο.

Η 30χρονη καλλονή, η οποία είχε παίξει και σε ταινία πορνό, το 1995 παντρεύτηκε τον Paul Rigby και τον Sean Cunningham, το 1999 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον James Matthew, ενώ το 2002 παντρεύτηκε τον James Matthew. Φυσικά, σε κάθε γάμο η Horne, χρησιμοποιούσε διαφορετικό όνομα, ώστε να μην μπορέσουν να την βρουν.

Ο πέμπτος της άντρας είναι ο Ashley Baker, τον οποίο και άφησε “κάγκελο” όταν στο ταξίδι του μέλιτος του ανακοίνωσε ότι είναι ήδη παντρεμένη! Πάντως, από τι φαίνεται δεν το πήρε και πολύ στραβά καθώς εμφανίστηκε μαζί της στο δικαστήριο.

Ο Δικαστής Mushtaq Khokhar, περιγράφει το πρώην μοντέλο ως μια γυναίκα που εκμεταλλεύεται τους άντρες και υπονομεύει το θεσμό του γάμου”, ενώ συμπλήρωσε πως αποφάσισε να μην την “κλείσει” στη φυλακή, καθώς τους τελευταίους έξι μήνες που ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή για διαταραγμένη προσωπικότητα, έχει κάνει προόδους.

Να σημειώσουμε ότι η 10μηνη ποινή φυλάκισης που είχε οριστεί στην Horne, έχει ανασταλεί, καθώς παραδέχτηκε την διγαμία, σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία.