Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – Λαύριο = Ένας αγώνας που κρίνεται η παραμονή στην Α2

Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Αυτό που ζητάμε όλοι στην ομάδα είναι η στήριξη των πολυπληθών φίλων μας που σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βοηθούν με τρόπο μοναδικό τις προσπάθειες των παιδιών»
Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ.
Όλη η μπασκετική Πιερία στο πλευρό του Πιερικού Αρχελάου
Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο να αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Κατερίνη την ομάδα του Λαυρίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που η νίκη για την ομάδα της Κατερίνης σημαίνει και την παραμονή της στην Α2.
Η άνοδος πέρυσι το καλοκαίρι ήταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου του...
μπασκετικού κόσμου της Πιερίας και η παραμονή, φέτος, η εκπλήρωση ενός στόχου που έθεσε τόσο το σύσσωμο δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου, όσο, πάλι, και ο φίλαθλος κόσμος που κάθε Σάββατο κατακλύζει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Έτσι και σ΄ αυτό το παιχνίδι με το Λαύριο που θα έχει μια πανηγυρική μορφή, ο υπέροχος κόσμος θα είναι πάλι εκεί για να κερδίσει αυτός όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και την παραμονή στην Α2.
Για τον αγώνα ο Χρήστος Ξηρομερίτης, βοηθός του προπονητή Θανάση Μολυβδά, δήλωσε: « Είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας μας για τον αγώνα με το Λαύριο και το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεσή μας και αυτό κάνει τη δουλειά μας λίγο πιο εύκολη. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι για εμάς το τέλος ενός ταξιδιού που ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου και ολοκληρώνεται αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην Α2 και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Είμαστε σε ευνοϊκή θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες γιατί κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Το να συμβαίνει αυτό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι πολυτέλεια, αλλά αξία θα έχει μόνο αν κερδίσουμε. Αυτό που ζητάμε όλοι στην ομάδα είναι η στήριξη των πολυπληθών φίλων μας που σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βοηθούν με τρόπο μοναδικό τις προσπάθειες των παιδιών».
● Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γκούμας, Κοτσίμπος και Τάτσικας. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.