Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τατουάζ κοινωνικής δικτύωσης


Αν πιστεύετε ότι έχετε πάθει ένα είδος εξάρτησης με το Facebook, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Μια κοπέλα ''στόλισε'' το χέρι της, κάνοντας τατουάζ τα πρόσωπα των 152 φίλων της στο Facebook.
Ήθελε να μείνει ''συνδεδεμένη'' με τους 152 φίλους της στο Facebook για αυτό και έκανε κάτι τρελό. Αποφάσισε, μετά από αρκετή σκέψη όπως ομολογεί, να κάνει τατουάζ στο χέρι της τα πρόσωπά τους.
Εάν είχατε τον παραμικρό φόβο ότι...
χρησιμοποιείτε πολλές ώρες το Facebook και καταναλώνετε πολύ χρόνο on line, αυτή η ιστορία θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.
Η νεαρή κοπέλα από την Ολλανδία δηλώνει περήφανη με την απόφασή της και τονίζει ότι το αποτέλεσμα την ικανοποιεί απόλυτα. Αν και η διαδικασία καθυστέρησε να ολοκληρωθεί, τα πρώτα δείγματα ήταν εντυπωσιακά και την έκαναν να συνεχίσει.
Στο λογαριασμό της στο διαδίκτυο ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει πώς γίνονται τα τατουάζ και ποία διαδικασία ακολουθείται μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται χρώματα και προσπαθούν να αποδώσουν κάθε λεπτομέρεια, για αυτό και κάθε πρόσωπο παίρνει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί.
''Είναι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζομαι πολύ'', λέει η κοπέλα. Πριν ξεκινήσει, πήρε την άδεια των ατόμων που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν στα τατουάζ. Δέχθηκαν αμέσως και δήλωσαν χαρούμενοι να κοσμούν το χέρι της.
''Για εμένα αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι και την εποχή στην οποία ζω'', προσθέτει η ίδια.
Ας ελπίσουμε να διατηρήσει καλές σχέσεις με όλους και να μην τη διαγράψουν από τους λογαριασμούς τους, ώστε να αναγκαστεί να ξεκινήσει τις ''διορθώσεις''