Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δώρα για τα ζώδια


Στον Κριό αρέσει το κόκκινο χρώμα, τα καπέλα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το γρήγορο φαγητό, οι μπριζόλες, και τα ρούχα που τον κάνουν να δείχνει αρρενωπός.

Στον Ταύρο αρέσει το πράσινο σμαραγδί, τα βαριά κοσμήματα, τα προϊόντα κήπου, το οπάλι, τα ψητά και τα γλυκά.

Στους Διδύμους αρέσουν όλα τα χρώματα εκτός από το καφέ, η ποικιλία, τα πράγματα που πηγαίνουν κατά ζεύγη, οι νέοι άνθρωποι και τόποι, τα τηλέφωνα.

Στον Καρκίνο αρέσουν τα ασημένια κοσμήματα, οι αντίκες, οι δαντέλες, οι βόλτες στο φως του φεγγαριού, τα πλεκτά ρούχα.

Στο Λέοντα αρέσει το κίτρινο χρώμα, τα χρυσά κοσμήματα, το μαύρισμα στον ήλιο, το να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, το πορτρέτα του σε φωτογραφίες.

Στην... Παρθένο αρέσει η καθαριότητα, το καφέ χρώμα, τα προϊόντα μασάζ, οι μικροεφευρέσεις, τα κεντήματα, τα παζλ, και τα μικρά κατοικίδια.

Στο Ζυγό αρέσει η συμμετρία, οι καλοί τρόποι, τα φίνα κοσμήματα, και τα κατοικίδια ζώα, των οποίων η καθημερινή φροντίδα δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Ο Σκορπιός θέλει ένταση, του αρέσουν τα θεραπευτικά προϊόντα, τα πράγματα που εκφράζουν την αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, οι μυστικές τοποθεσίες, το μαύρο, το κόκκινο, και τα ερπετά.

Στον Τοξότη αρέσει η περιπέτεια, η άγρια ​​φύση, το μοβ και το τυρκουάζ, το ποδήλατο, η πεζοπορία και τα μεγαλόσωμα σκυλιά.

Στον Αιγόκερω αρέσει η ορειβασία, τα συσκευασμένα πράγματα, τα ρολόγια χειρός και τοίχου, οι επιγονατίδες, και η γεωμετρική τέχνη.

Στον Υδροχόο αρέσει το μπλε ελεκτρίκ, τα φουτουριστικά αντικείμενα, τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα παράξενα και εκκεντρικά πράγματα.

Στους Ιχθείς αρέσει το πράσινο χρώμα της θάλασσας, οι γοργόνες και τα δελφίνια, το κρασί και τα ακριβά λικέρ, οι κινηματογραφικές ταινίες, τα ριχτά ενδύματα, τα μεταξωτά μαντίλια και τα άνετα καφτάνια.

asteriskos.wordpress.com



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/search?updated-max=2011-06-07T01%3A00%3A00-07%3A00&max-results=23#ixzz1OiQrGVcb