Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Για να είσαι λαμπερή και όμορφη όλο το βράδυ ακολούθησε τις συμβουλές μας:
- Άρχισε με απολέπιση στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Μια ενυδατική μάσκα θα ανεβάσει τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα σου και θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα.
- Αφαίρεσε προσεκτικά τη μάσκα με ένα χαρτομάντηλο και ακολούθως χρησιμοποίησε τόνερ και ενυδατική κρέμα.

- Διόρθωσε τον τόνο στην επιδερμίδα σου με το κονσίλερ. Βάλε ελάχιστο κάτω από τα μάτια και με ελαφρά χτυπηματάκια άπλωσε το προς την εσωτερική γωνία του ματιού.
- Συνέχισε με το make up, χρησιμοποίησε το ειδικό πινέλο ή σφουγγαράκι ή τις άκρες των δακτύλων σου. Βάλε λίγο στη βάση του μετώπου και της μύτης και άπλωσε το προς τα έξω. Για να το σταθεροποιήσεις πέρασε μια πούδρα με ένα φαρδύ πινέλο σε όλο το πρόσωπο.
- Ακολουθούν τα χρώματα: Άπλωσε μια ελαφριά βάση σε όλο το μάτι και συνέχισε με το χρώμα της επιλογής σου στο κινητό βλέφαρο. Τόνισε τα μάτια σου με μαύρο μολύβι εστίασε στις βλεφαρίδες και κατεύθυνε το χέρι σου προς τα έξω, κάνε το ίδιο και για το πάνω και για το κάτω βλέφαρο. Αντί μαύρο μολύβι μπορείς να χρησιμοποιήσεις καφέ ή γκρι ανάλογα με το χρώμα της σκιάς που επέλεξες.
- Άπλωσε ένα ρουζ στις ίδιες αποχρώσεις στα μάγουλα από μέσα προς τα έξω.
- Προτίμησε ένα ουδέτερο κραγίον σε τόνο ελάχιστα πιο φωτεινό από αυτόν των χειλιών σου. Έτσι το σχήμα τους θα φανεί καλύτερα. Φόρεσε το κραγίον που διάλεξες και πέρασε από πάνω μια λεπτή στρώση από ένα βαθύ κόκκινο ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις.
Καλή Διασκέδαση!