Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ακόμα δεν "απάντησε" ο Μάκης για την κλήση που ζήτησε να του σβήσει ο Μπουτάρης


Λες κυρ-Γιάννη, να "σκαλίσει" ο Ζούγκλας την πώληση του ξενώνα σου στον Λιακουνάκο;

@ Χάρηκε ο Βαρτζό, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ, για την αναβάθμιση των Βενιζέλου – Καστανίδη στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά δεν έμεινε εκεί. «Δυστυχέστατα η πολιτική δεν εξαρτάται από την ικανότητα των προσώπων, αλλά..

από το θεσμικό πλαίσιο στο οποίο κινείται, δηλαδή από το μνημόνιο και από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» είπε ο πρόεδρος. Ωραία δήλωση. Ψυχιάτρου!

@ Κόντεψαν να πλακωθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο γύρω στις 3 τα ξημερώματα, αφού εμείς οι ενδιαφερόμενοι πολίτες πέσαμε να κοιμηθούμε, όταν ο Ζαριανόπουλος κατηγόρησε από μικροφώνου τον πρόεδρο Π. Αβραμόπουλο ότι παραπλανεί το συμβούλιο για ένα θέμα που αφορούσε την υπογραφή μνημονίου με το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ για την δημιουργία θέσεων εργασίας.

@ Μπήκε στη μέση και ο πιτσιρικάς της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Μιχάλης Κωνσταντινίδης κι έβρισε κανονικά τον δημοτικό σύμβουλο της Πρωτοβουλίας Λευτέρη Κιοσέογλου. Ο πρώτος προκαλεί τον δεύτερο να… τα πούνε έξω κι ο δεύτερος ανταποκρίνεται! («Τι σου ‘λεγα; Για μένα χτυπιούνται τα παιδιάαα!» http://www.youtube.com/watch?v=XHyTJi56sRE&feature=related).

@ Καλά κάνει ο Αβραμό και ρίχνει κάπου κάπου κανένα ηθικοπλαστικό μπινελίκι. Χρειάζεται… γιατί πολλοί έχουν χάσει το μέτρο και θεωρούν ότι με τον τσαμπουκά μπορούν να διαλύουν θεσμικά όργανα και δημοκρατικές διαδικασίες όποτε γουστάρουν.

@ Απορία Μαξίμου: Μα γιατί συνεχίζουν οι «αγανακτισμένοι»; Δεν τους κάναμε ανασχηματισμό; Τι άλλο θέλουν;

@ Σήμερα στις 6 το απόγευμα, την ώρα που η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης, μαζευόμαστε πάλι στο Λευκό Πύργο, για να δείξουμε ότι δε μασάμε από κόλπα επικοινωνιακά. Λέμε όχι στην εξαθλίωση. Λέμε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Λέμε να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.

@ Ακόμα δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Μάκης για την κλήση που ζήτησε να του σβήσει ο Μπουτάρης, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος. Ακόμα δεν αποκάλυψε καν τα άπλυτα του κυρ Γιάννη. Ετοιμαστείτε, πάντως, για υψηλή δημοσιογραφία…