Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συγκλονίζει γράμμα κοριτσιού για τον εξαφανισμένο πατέρα της


Μια μέρα πριν τη Γιορτή του Πατέρα στις 19 Ιουνίου ένα κοριτσάκι 10 ετών δημοσίευσε μια επιστολή για τον εξαφανισμένο πατέρα της ο οποίος πιθανολογείται ότι έχει δολοφονηθεί. Οι 14 επιθυμίες που γράφει μέσα στο γράμμα συγκινούν ακόμα και τον πιο σκληρό χαρακτήρα. "Πόσο μου λείπει η αγκαλιά, τα μάτια σου, τα αστεία σου" αλλά και η ερώτηση για το πώς πέθανε, συγκλονίζουν.


Ο Γκάρι Χάμπσον έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο και το τελευταίο άτομο που τον είδε ήταν η κόρη του όταν τη γύρισε στο σπίτι από το σχολείο. Μέχρι σήμερα και παρά τις συνεχείς έρευνες της αστυνομίας του East Sussex δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη του 42χρονου άνδρα, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Το συγκινητικό γράμμα της μικρής δόθηκε στη δημοσιότητα ώστε αυτόπτες μάρτυρες να παρακινηθούν και να δώσουν λεπτομέρειες-στοιχεία για την εξαφάνιση του άνδρα.

Το γράμμα τιτλοφορείται ως "Αν επέστρεφες έστω για πέντε λεπτά" και περιέχει 14 πράγματα που αν είχε την ευκαιρία θα έλεγε στον εξαφανισμένο πατέρα της. Μεταξύ των άλλων η μικρούλα αναφέρει πως δεν είχε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει ενώ της λείπουν τα αστεία που της έκανε και οι αγκαλιές του.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τον τόπο εργασίας του και εντόπισαν κηλίδες αίματος οι οποίες ύστερα από ανάλυση αποδείχτηκε ότι άνηκαν σε εκείνον. Οι αρχές είναι βέβαιες ότι πρόκειται για δολοφονία ωστόσο το νεκρό σώμα του 42χρονου δεν έχει βρεθεί.

"Ενόψει της γιορτής του πατέρα, είναι πολύ δύσκολο για την κόρη μας καθώς μετά από δέκα χρόνια δε θα τη γιορτάσει μαζί του. Μέχρι σήμερα έχει φανεί γενναία και γεμάτη κουράγιο. Συχνά γράφει στον πατέρα της για το πώς αισθάνεται κάτι που τη βοηθά σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση", δήλωσε η μητέρα της, Κέλυ.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζητά όσοι γνωρίζουν στοιχεία να καταθέσουν στις αρχές.

Οι 14 επιθυμίες της 10χρονης

1.Θα ήθελα να σου έλεγα αντίο

2.πως σαγαπώ

3.πως μου λείπεις

4.πώς πέθανες;

5.σαγαπώ μέχρι τον τόπο Care Bear και πίσω

6.μου λείπουν τα αστεία σου

7.σου αγόρασα ένα φυτό

8.μου λείπει η αγκαλιά σου

9.θα ήθελα οι εφιάλτες μου να φύγουν

10.κάποιος να με βοηθήσει να σε βρω

11.όπου και αν είσαι ελπίζω να είσαι χαρούμενος

12.θα ήθελα τόσο να ξαναδώ τα γαλάζια σου μάτια

13.χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα

14.Mannamanoo ανάμεσά μας - σαγαπώ