Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κουζίνα-Με την υπογραφή σας

Το κοµψό µοντέλο µε ντουλάπια από βακελίτη δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αποδείξει την αξία του. Μένουν µονάχα οι προσωπικές πινελιές, αυτές που θα εξασφαλίσουν στο χώρο την ιδιαιτερότητά του και σε εσάς το προνόµιο να χαίρεστε κάθε δραστηριότητα µέσα στην κουζίνα σας.
Η ευθύγραµµη διάταξη των ντουλαπιών προσφέρεται για κάθε δωµάτιο, ανεξαρτήτως διαστάσεων, και παρουσιάζει το πλεονέκτηµα πως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές τοποθετούνται στη σειρά και, µάλιστα, σε κοντινές αποστάσεις, διευκολύνοντας έτσι τις ενδιάµεσες κινήσεις.
Ο βακελίτης, από την άλλη, είναι ένα σύγχρονο υλικό, εύχρηστο, καθώς πλένεται εύκολα, ανθεκτικό στην καθηµερινή χρήση, αλλά και εντυπωσιακό στην εµφάνιση χάρη στη γυαλάδα του. Τα τελευταία χρόνια ολοένα περισσότερες εταιρίες τον προτείνουν, αφενός για το λογικό κόστος του, αφετέρου γιατί κυκλοφορεί σε τεράστια ποικιλία χρωµάτων. Με δεδοµένο πως η κουζίνα σας διαθέτει τον αριθµό των αποθηκευτικών µονάδων που χρειάζεστε, αλλά και τους απαραίτητους εσωτερικούς µηχανισµούς για την αποτελεσµατική φύλαξη των σκευών, θα ασχοληθείτε µε τα στοιχεία που θα την καταστήσουν, εκτός από λειτουργική, και όµορφη, ώστε να απολαµβάνετε κάθε στιγµή σας µέσα σ’ αυτήν. Τα φύλλα σε µια γλυκιά απόχρωση του καφέ θα δηµιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα ελκυστικό σύνολο, αρµονικό µε το λευκό των τοίχων, λαµπερό µετά το συνδυασµό του µε ανοξείδωτα πλαίσια, πόµολα και αξεσουάρ, φωτογενές σε κάθε φάση της ηµέρας και της νύχτας. Μια ωραία ιδέα για την πλάτη του πάγκου είναι να εφαρµόσετε κρύσταλλο ή χρωµατισµένο πλεξιγκλάς, φροντίζοντας βέβαια να αναδείξετε την παρουσία του µε σποτ, από αυτά που βυθίζονται στο κάτω µέρος των ντουλαπιών, τα οποία θα στρέψετε ανάλογα. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα έπιπλα, µπορείτε κάλλιστα να κάνετε την ανατροπή µε ένα τραπέζι από ξύλο και αντίστοιχο πάγκο ή, εναλλακτικά, µε ένα σετ από λευκές καρέκλες. Κρεµάστε ένα πρωτότυπο φωτιστικό στη µέση, σε θέση τέτοια που να κατεβαίνει χαµηλά, πλαισιώστε το µε δύο εξίσου ιδιότροπες απλίκες και προµηθευτείτε τα είδη, σερβίτσια, σκεύη και διακοσµητικά, που θα εξασφαλίσουν σε αυτό το περιβάλλον την ιδιαιτερότητά του, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποδείξετε πόσο φροντίζετε και για την τελευταία ακόµη λεπτοµέρεια. Με το δικό σας τρόπο...
oikia