Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΝΙΚΑ.....



Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές του με τον κόσμο της Περιφέρειάς του. Χθες βρέθηκε στην Ημαθία όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που διοργάνωσε αθλητικός σύλλογος της περιοχής. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πλαισιωμένος από τοπικούς συνεργάτες του, έγινε δεκτός με....
ενθουσιασμό από τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους, χαιρέτησε τον κόσμο, έκανε εξαγγελίες και τραγούδησε με τη συνοδεία της ορχήστρας της εκδήλωσης. Οι εξαγγελίες του αφορούσαν κατασκευές αθλητικών έργων στην περιοχή, ενώ ως συμβολή στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τραγούδησε για αρκετή ώρα, ερμηνεύοντας κυρίως λαϊκές επιτυχίες. Στην ίδια εκδήλωση τραγούδησε και ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής ποντιακών τραγουδιών.

εν είναι η πρώτη φορά που οι Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συνεργάζονται και στο τραγούδι, όντας ήδη εκλεγμένοι “άρχοντες” της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πριν από μερικούς μήνες, όπως αναφέρει το news-piper, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, είχαν μεταβεί σε εκδηλώσεις των Ομογενών του Καναδά, όπου παρέστησαν σε εκδηλώσεις αλλά και τραγούδησαν μαζί. Μάλιστα με σύνθημα εκδήλωσης “Θα γκρεμίζομεν το Μόντρεαλ” οι δυο τους (μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Παύλος Κοντογιαννίδης) συμμετείχαν σε διαφημιστικό χοροεσπερίδας της οργάνωσης Ευξείνος Πόντος Μόντρεαλ, όπου Περιφερειάρχης εμφανίστηκε ως special guest και ο Αντιπεριφερειάρχης του εμφανίστηκε ως… vocals!