Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

"Να λάμψει η αλήθεια"




















Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου στην Αθήνα, για την υπόθεση SIEMENS, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε:

«Ο κ. Χριστοφοράκος είχε εγκαταστήσει στο γραφείο του εσωτερικό κύκλωμα τηλεοράσεως. Έχει καταγράψει πρόσωπα και συζητήσεις. Είναι απαραίτητο να βρεθούν τα DVD.Η οποιαδήποτε απόπειρα συγκαλύψεως και αποσιώπησης των πραγματικών γεγονότων ναρκοθετεί την ποιότητα της Δημοκρατίας. Πιστεύω, ότι οι αντιστεκόμενες σε πειρασμούς πολιτικές δυνάμεις, πρέπει να συντονιστούν πέραν από κόμματα και αγκυλώσεις. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει».

Σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, με την ευκαιρία της επίσκεψης Μπαρόζο στα Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι " το κλειδί της επίλυσης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης είναι οι Βρυξέλλες. Ή θα απορροφήσει η Ευρώπη τους επιπλέον μετανάστες, ή θα εξαναγκάσει την Τουρκία να τους πάρει πίσω. Με ευχολόγια, με λόγια και με φανφάρες, το θέμα δεν λύνεται. Ο Αγ. Παντελεήμονας πνίγεται. Η Πάτρα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Τα νησιά μας είναι κάτω από τον ζυγό των λαθρομεταναστών. Ας καταλάβει η κυβέρνηση Καραμανλή. "Τέρμα τα παρακάλια, απαίτηση και λύση"».

Συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 ανοίγει τις εργασίες του το 4ο Συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα αρχίσουν στις 11:00 και θα ολοκληρωθούν με την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής.