Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

"Να ριχθεί φως"

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Οι εξελίξεις στην Ολυμπιακή Αεροπορία - η πολιτική ομηρία των εργαζομένων".

«Αντί να παίζουμε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και να μην ξέρουμε τί θα γίνει με τον κ. Χριστοφοράκο, εμείς ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση να πάρει μέτρα», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, καλώντας την κυβέρνηση να λάβει μέτρα κατά της Siemens, καθώς, όπως είπε, «με βάση την κοινοτική νομοθεσία, από τη στιγμή που η ίδια η εταιρία έχει αποδεχθεί ότι υπάρχει ένα πρόβλημα διαφθοράς και προσπάθειας εξαγοράς κρατικών αξιωματούχων, έχουμε τη δυνατότητα να παγώσουμε όλες τις προμήθειες».

Ο κ. Αλαβάνος πρόσθεσε ότι «πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στις γερμανικές αρχές, ώστε ο Χριστοφοράκος να εκδοθεί, να ριχθεί φως, να αρχίσει η πολιτική ζωή να αποκαθίσταται και όσοι έχουν ευθύνες, πρόσωπα και κόμματα στα πλαίσια του δικομματισμού, να τις αναλάβουν».